Ready for the start
2 oktober 2024 - Ukunda, Kenia
Vanmorgen aangekomen in het hotel na een goed verlopen heenreis.
Het voelt weer goed om hier te zijn. Ook is het lekker warm, maar beter vol te houden dan in februari. Het weer in oktober voelt altijd minder 'drukkend' dan in februari.
Om van de luchthaven naar het zuiden (County Kwale ligt ten zuiden van Mombasa) te komen hoeft vanaf nu niet meer het water overgestoken te worden met de ferry, maar kan de nieuwe rondweg (deels) gebruikt worden.
We reden vanmorgen dus in een uurtje van de luchthaven naar het hotel. Dat scheelt een hoop tijd en gezweet in Mombasa. Het verkeer daar is erg druk en de rij voor de ferry verliep meestal chaotisch.
Hopelijk blijft het zo snel gaan, je weet maar nooit. Meer asfalt betekent vaak: meer huizen, meer brommertjes, meer tuktuk's en voordat je het weet ontstaan er weer nieuwe opstoppingen. Positieve ontwikkeling dat we vanaf nu 2 opties hebben om naar 'ons gebied' te rijden'.
Vanmiddag samen met Gert Jan het programma van morgen en overmorgen voorbereid en doorgenomen. We gaan met de trainers, de coaches en de mensen van de TTC de tweedaagse van aankomend weekend voorbereiden. Het thema van blok 4 is Leading a team.
Ik heb er zin in en ben erg nieuwsgierig hoe het morgen gaat verlopen, zou iedereen er morgen ook zijn? Starten we op tijd?
Hakuna matata
We zijn er klaar voor.
Vanavond eerst dineren met de bestuursleden die er al zijn.
Morgenmiddag arriveert de rest van de groep en dan gaat het echt van start

snel verliep succes
Veel plezier en succes Michiel!
geniet en succes
Groet Juut.